Promotion
-30%
Loving Breton Cuisine
Par :Formats :
- Paiement en ligne :
- Livraison à domicile ou en point Mondial Relay dès le 26 juinL'article est expédié le jour-même pour toute commande passée avant 11h00, du lundi au vendredi.
- Retrait Click and Collect en magasin gratuit
- Livraison à domicile ou en point Mondial Relay dès le 26 juin
- Nombre de pages140
- PrésentationRelié
- Poids0.47 kg
- Dimensions16,4 cm × 20,0 cm × 1,7 cm
- ISBN978-2-7373-5985-9
- EAN9782737359859
- Date de parution01/01/2013
- ÉditeurOuest-France
- PhotographeClaude Herlédan
Résumé
Cotriade, stuffed carpet shells, angler ragout, kig ha fars, pancakes and kouign amann. These are just some of the mouth-watering recipes in this collection by Jacques Thorel. The Breton recipes in this book use the finest traditional ingredients, such as scallops, fresh fish, buckwheat flour and apples, to concoct delectable dishes bursting with flavour.
Cotriade, stuffed carpet shells, angler ragout, kig ha fars, pancakes and kouign amann. These are just some of the mouth-watering recipes in this collection by Jacques Thorel. The Breton recipes in this book use the finest traditional ingredients, such as scallops, fresh fish, buckwheat flour and apples, to concoct delectable dishes bursting with flavour.