Homegrown Whole Grains. Grow, Harvest, and Cook Wheat, Barley, Oats, Rice, Corn and More
Par :Formats :
Disponible dans votre compte client Decitre ou Furet du Nord dès validation de votre commande. Le format ePub protégé est :
- Compatible avec une lecture sur My Vivlio (smartphone, tablette, ordinateur)
- Compatible avec une lecture sur liseuses Vivlio
- Pour les liseuses autres que Vivlio, vous devez utiliser le logiciel Adobe Digital Edition. Non compatible avec la lecture sur les liseuses Kindle, Remarkable et Sony
- Non compatible avec un achat hors France métropolitaine

Notre partenaire de plateforme de lecture numérique où vous retrouverez l'ensemble de vos ebooks gratuitement
Pour en savoir plus sur nos ebooks, consultez notre aide en ligne ici
- Nombre de pages168
- FormatePub
- ISBN978-1-60342-659-6
- EAN9781603426596
- Date de parution04/08/2009
- Protection num.Adobe DRM
- Infos supplémentairesepub
- ÉditeurStorey Publishing, LLC
Résumé
Learn to grow, harvest, store, grind, and cook nine popular whole grains. Sara Pitzer provides complete instructions for growing your own wheat, corn, barley, millet, oats, rice, rye, spelt, and quinoa, as well as recipes for using these grains in tasty dishes. Cultivating these crops is surprisingly easy, and it takes less space than you might imagine - with just 1, 000 square feet of growing space in your backyard, you can grow enough wheat to supply ingredients for 50 loaves of delicious fresh bread.
Learn to grow, harvest, store, grind, and cook nine popular whole grains. Sara Pitzer provides complete instructions for growing your own wheat, corn, barley, millet, oats, rice, rye, spelt, and quinoa, as well as recipes for using these grains in tasty dishes. Cultivating these crops is surprisingly easy, and it takes less space than you might imagine - with just 1, 000 square feet of growing space in your backyard, you can grow enough wheat to supply ingredients for 50 loaves of delicious fresh bread.